Blackjack77 Echipa și filosofia de lucru

Cazinourile online câștigă din ce în ce mai multă popularitate în zilele noastre. Dintre toate jocurile de cazinou de masă, blackjack-ul are cea mai mare cerere, deoarece oferă cele mai avantajoase cote. Spre deosebire de sloturi și ruletă, blackjack-ul necesită anumite cunoștințe și abilități. Astfel, scopul nostru este să vă ajutăm să învățați regulile de bază ale blackjack-ului și strategii mai eficiente de la experții din industria cazinourilor. Acest lucru vă va ajuta să luați decizii mai raționale și să vă maximizați câștigurile în cazinourile online.

Început în 2019 de echipa noastră ambițioasă, Blackjack77 este un site dedicat acoperirii tuturor întrebărilor cheie privind stăpânirea blackjack-ului, de la reguli și strategii de bază până la practici de joc sigure. Cititorii sunt bineveniți să-și lărgească cunoștințele și să-și îmbunătățească abilitățile de blackjack în timp ce joacă jocuri demo profesionale care au fost selectate și testate de echipa noastră.

Echipa editorială

 • ________

  Autor și redactor-șef

  Abraham Davis este unul dintre autorii noștri și redactor-șef la Blackjack77. El a lucrat ca dezvoltator de software pentru mai multe companii de jocuri de noroc. Jucător pasionat de blackjack și poker, Abraham și-a adus experiența profesională și abilitățile de joc pentru a face din Blackjack77 cea mai bună sursă de informații pentru jucătorii de cazinou online.

  De asemenea, el a compilat funcționalitatea Blackjack House Edge Calculator, funcționalitatea pentru jucătorii avansați care te ajută să vezi șansele tale și ale cazinoului în jocul de blackjack specific pe care îl joci.

 • ________

  Șeful departamentului de redactare

  Joanna Nelsen gestionează o echipă de scriitori pentru a se asigura că conținutul pe care îl oferim este bine scris, corect și veridic. Joanna are experiență în jurnalism și afaceri, ea scrie conținut web de mai bine de 9 ani. În plus, este interesată de cazinourile online și este nerăbdătoare să testeze noi variante ale jocurilor de cazino preferate. De-a lungul anilor, a devenit competentă în a ajuta oamenii să înțeleagă principiile complexe ale jocurilor de noroc și să ia decizii raționale și bine argumentate atunci când vine vorba de jocuri de noroc. Joanna îi place blackjack-ul pentru echilibrul său între riscurile calculate și deciziile strategice.

 • ________

  Analist de cazino

  Maria Kowalski este analist de cazino pentru echipa noastră de analiză a cazinourilor. A trăit și a studiat la Paris, Amsterdam și Cracovia și vorbește 5 limbi străine. Înainte de a se alătura echipei, Maria a lucrat în cercetare și analiză de marketing. Personalitatea ei vie, combinată cu atenția la detalii, cercetarea amănunțită și perseverența o fac să fie unul dintre profesioniștii de top din echipa noastră. În ciuda programului său încărcat, Maria se bucură de diferite activități, cum ar fi jocul de ponton blackjack, fotografia, psihologia și meditația.

 • ________

  Analist de cazino

  Annisa Aksoy este unul dintre analiștii noștri de cazino, ea cercetează noi cazinouri pe baza liniilor noastre directoare și a criteriilor de calitate, verifică parametrii cheie și menține înregistrările cazinourilor actualizate și precise. Înainte de a prelua rolul de analist de cazino, ea a parcurs un drum lung de la agent de servicii pentru clienți, helpdesk IT, servicii de salarizare și operațiuni.

  Annisa adoră să călătorească, în special în Italia, unde a petrecut 3 ani în Florența. Îi place să joace poker cu prietenii ei și urmărește cu mare entuziasm toate turneele de tenis, deoarece acesta este sportul ei preferat de mai bine de 15 ani!

 • ________

  Manager de proiecte de jocuri de noroc responsabile

  Vincent Martin locuiește în Hamburg și a acumulat o vastă experiență profesională în afaceri, marketing, poker și pariuri sportive. El conduce proiectele noastre de Joc Responsabil și gestionează o gamă largă de întrebări în ceea ce privește îmbunătățirea standardelor actuale, ia parte, de asemenea, la procesul de analiză și evaluare a Cazinourilor.

  Lui Vincent îi place să lucreze în rețea, să joace fotbal cu prietenii săi sau petanque cu familia, să călătorească și să citească cărți bune.

Selectăm doar cele mai bune cazinouri

Atunci când găsim cazinouri online, ne asigurăm că evaluăm o varietate de factori diferiți pe care aceștia îi oferă. Acest lucru este făcut pentru a vă recomanda doar cazinouri online sigure care oferă cea mai bună experiență de joc.

 • SERVICII BANCARE ȘI SECURITATE

  Înțelegem importanța păstrării în siguranță a informațiilor dvs. personale și financiare. În timpul procesului nostru de evaluare verificăm dacă cazinourile au criptare SSL validă, acordăm o atenție deosebită verificării licenței cazinoului, ne asigurăm că este emisă de un organism de reglementare legitim, verificăm dacă cazinourile sunt reglementate de autorități independente precum eCOGRA, testăm jocurile pentru a ne asigura că nu sunt trucate. De asemenea, ne asigurăm că procesul de depunere este ușor, că plățile sunt procesate destul de rapid și că vă puteți retrage câștigurile în perioada indicată de cazinouri.

 • BONUSURI ȘI PROMOȚII

  Analiștii noștri de cazino verifică toate tipurile de bonusuri oferite de cazinouri. Selectăm cazinourile cu cele mai mari bonusuri de bun venit și ne asigurăm că termenii și condițiile bonusurilor sunt corecte. Monitorizăm în mod constant cât de des oferă fiecare cazinou noi bonusuri și stimulente speciale membrilor săi. De asemenea, verificăm programele de loialitate ale cazinourilor și evaluăm dacă beneficiile lor sunt cu adevărat corecte și avantajoase pentru jucători.

 • EXPERIENȚA MOBILĂ

  Testăm jocurile de cazino de pe iPhone, Android și tablete pentru a ne asigura că 1) jocurile se încarcă rapid 2) sunt bine optimizate pentru ecrane mici 3) bonusurile speciale oferite pentru utilizatorii de dispozitive mobile sunt într-adevăr disponibile, 4) aplicațiile cazinourilor se încarcă rapid, au un aspect bun și o selecție largă de jocuri.

 • ASISTENȚĂ PENTRU CLIENȚI

  În timpul procesului nostru de evaluare, verificăm politica de confidențialitate a cazinoului pentru a înțelege standardele de protecție a datelor și pentru a ne asigura că informațiile personale și financiare ale jucătorilor sunt în siguranță în mâinile lor. Încercăm să enumerăm doar cazinouri care oferă asistență pentru clienți 24/7. Echipa noastră contactează cazinourile prin telefon, chat live pentru a ne asigura că oferă răspunsuri rapide și bine informate.

Trimite-ne un mesaj

 • Nume
 • E-mail
 • Subiect

Vreau să primesc oferte de bonus

Încercați să joc blackjack la cazinouri recomandate!


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/blackjackworld.com/pages/aboutus.htm on line 1094
popup

Primiți un bonus impresionant de la cazinourile online securizate

Ia bonusul meu
Nu, mulțumesc