Cele mai bune case de pariuri din România în 2022

Acesta este un ghid rapid și simplu care descrie pariurile sportive online din România.

Veți afla de ce mulți români preferă operatorii de pariuri internaționali, sporturile populare pe care se poate paria, pașii cheie ai pariurilor online. De asemenea, veți găsi sfaturi utile despre următoarele:

 • Ghid detaliat despre pariurile sportive
 • Sfaturi despre cum să depui bani pe site-urile de pariuri din România,
 • Prezentare generală a celor mai populare sporturi pe care se poate paria în România.

Cele mai recomandate case de pariuri online din România - 2021

Cele mai bune case de pariuri online din România 2022

Pariuri sportive online

Pariurile sportive au câștigat o popularitate extraordinară în întreaga lume și în special în România. Datorită prezenței active a operatorilor internaționali, oamenii au la dispoziție o selecție largă de companii de pariuri cu o varietate de oferte de bonusuri și pachete de bun venit din care pot alege.

Pe ce sport să pariezi?

Pentru a găsi tipul perfect de sport, trebuie să înțelegeți mai întâi tipul dumneavoastră de pariere. Sunteți mai degrabă un gânditor sau un om care își asumă riscuri? Toți oamenii sunt diferiți. Dacă îți cunoști stilul de pariere, acest lucru te-ar putea ajuta să câștigi mai mult și va determina modul în care vei aborda câștigurile și pierderile. Sportul ideal pentru pariurile sportive nu există, la fel, nu există un manual de câștig. Dar dacă urmați câteva sfaturi în funcție de sport și de competiție, vă veți crește șansele de câștig. Continuă să citești pentru a descoperi mai multe despre sporturile populare de pariuri!

Ghid despre cum să pariezi online 2021

Următoarea descriere a fost alcătuită pentru a compila toate informațiile relevante despre cum să pariezi online. Cum se selectează o casă de pariuri? Cum se deschide un cont? Urmați acești cinci pași simpli pentru a afla mai multe

 • Pasul1

  . Înțelegeți regulile de joc

  Atunci când plasați un pariu, câștigul (câștigurile) va fi egal cu pariurile dvs. înmulțite cu cotele. Astfel, dacă pariezi 10$ pe echipa A pentru a câștiga echipa B cu o cotă de 2,5, iar echipa A câștigă, atunci câștigurile tale vor fi de 10$*2,5=25$. Există posibilitatea de a paria pe mai multe meciuri dacă plasați pariuri combinate

 • Pasul2

  Alegeți casa de pariuri online

  Pentru a plasa un pariu trebuie mai întâi să alegeți un site al unei case de pariuri online. Pentru asta ai putea să faci o mică cercetare, să compari sumele bonusurilor, să citești Termenii și Condițiile pentru a înțelege perioada de retragere și suma minimă de plată. Sau ai putea să iei legătura cu casele de pariuri pe care le-am enumerat mai sus. Acestea au fost deja examinate cu atenție de echipa noastră și dacă sunt listate pe această pagină înseamnă că au trecut o verificare amănunțită. Sunteți bineveniți să le încercați, să faceți pariuri sigure, să vă bucurați de joc și să vă încasați câștigurile într-o perioadă scurtă de timp.

 • Pasul3

  Deschideți un cont

  După ce ați selectat o casă de pariuri, este timpul să deschideți un cont. Acest lucru va necesita doar 1 sau 2 minute. De obicei, în timpul procesului de înregistrare vi se cere să furnizați câteva informații personale, dar nu vă faceți griji, dacă ați selectat una dintre casele de pariuri listate pe această pagină, datele dvs. sunt în siguranță.

  Dacă doriți să faceți primul dvs. pariu, trebuie să faceți un prim depozit. Acest lucru vă va oferi șansa de a primi un bonus de la casa de pariuri, care ar putea fi un pachet de bun venit, un bonus de meci de 100% sau mai mult sau un cashback. De obicei, majoritatea caselor de pariuri oferă o selecție largă de metode de plată, astfel încât sunteți liber să o alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine. Veți primi un e-mail de confirmare care vă va confirma că contul dvs. este configurat și gata de utilizare. Bonusul de depunere va apărea în câteva secunde imediat după ce ați depus niște bani în contul dvs.

 • Pasul4

  Plasează-ți pariurile

  Pentru a-ți plasa pariurile trebuie să te loghezi în contul tău perosnal de pe site-ul casei de pariuri și să alegi meciul pe care vrei să pariezi. După aceea ar trebui să ghicești ce echipă va câștiga, selectând cota acesteia. Iar ultimul pas ar fi alegerea sumei pe care doriți să pariați (dacă sunteți nou în domeniul pariurilor sportive, vă sugerăm cu tărie să începeți cu sume mici pentru început. Ai putea să îți mărești pariurile atunci când vei căpăta mai multă experiență).

 • Pasul5

  Încasează-ți câștigurile

  Ai putea să-ți trimiți câștigurile în contul tău bancar personal/carte/portofel electronic oricând dorești. Majoritatea caselor de pariuri oferă o gamă largă de opțiuni de plată din care puteți alege.

Sfaturi pentru pariuri sportive online

 • Urmăriți știrile sportive. Când vine vorba de pariurile sportive, a fi la curent cu știrile ar putea deveni o pasiune utilă! Aceasta are o serie de beneficii. Pe lângă faptul că te distrează, te ajută să înțelegi datele istorice, jucătorii cheie, distribuția forțelor, să prezici rezultatele viitoare.

 • Aflați despre diferitele tipuri de pariuri Pentru unii va fi greu de crezut, dar se pare că mulți oameni fac de fapt pariurile greșite. Vă sugerăm să vă luați întotdeauna un pic mai mult timp pentru a înțelege pe deplin toate condițiile tipurilor de pariuri, Această gândire suplimentară ar putea să vă salveze timp și bani în viitor.

 • Înțelegeți cotele și câștigurile La început ar trebui să fiți conștient de diferența dintre cotele și câștigurile unui pariu. Cotele vă oferă câștigul total cu mizele dvs. incluse. În timp ce randamentele reprezintă profitul real obținut din pariul tău. Să luăm un exemplu: Dacă ai pariat 100 de dolari cu o cotă de 1,5 și pronosticul tău a câștigat, casa de pariuri îți spune că ai câștigat 150 de dolari. Chestia este că acest lucru este inexact. În realitate, profitul tău este de doar 50 de dolari, deoarece pariul tău inițial a fost de 100 de dolari.

 • Alegeți-vă cu grijă casa de pariuri Vă sugerăm să alegeți o casă de pariuri de încredere și sigură pentru plasarea pariurilor online. Există o gamă largă de case de pariuri internaționale care oferă bonusuri de meci atractive, oferte de bun venit și chiar cashback-uri. Cu toate acestea, este posibil ca acestea să aibă o viteză de plată și limite de retragere diferite. Casele de pariuri listate pe această pagină au trecut de evaluarea noastră atentă și îndeplinesc criteriile de selecție. Verificați-le!

 • Începeți cu puțin Vă sugerăm să nu vă grăbiți cu mize mari până când nu vă familiarizați cu procesul, nu înțelegeți tipurile de pariuri și alte detalii. Lucrul bun este că, în pariurile sportive, cele mai simple pariuri sunt adesea cele mai profitabile.

 • Definiți-vă limita Înainte de a începe să pariezi online, este absolut necesar să îți stabilești limita financiară în ceea ce privește valoarea pariurilor, adică suma maximă de bani pe care ai putea să o cheltuiești pentru pariuri pe zi. Acest lucru se numește bankroll. Ar trebui să corespundă bine cu bunăstarea dvs. și nu ar trebui să fie critică pentru bugetul dvs. zilnic.

 • Bucurați-vă de joc, dar nu vă pierdeți capul! Când câștigați, primiți-vă câștigurile, dar fiți raționali în următoarele pariuri. Nu vă lăsați tentat să vă puneți toate fondurile fără o gândire și o analiză decentă pe următoarele pariuri!

 • Nu vă urmăriți pierderile! Dacă pierzi un pariu, care a fost făcut în limitele fondurilor tale de pariuri zilnice, nu trebuie să fii prea copleșit de acesta. Cu toate acestea, unii cred că, dacă vor continua să facă pariuri imediat după pierdere, vor avea mai mult succes. Acest lucru este rareori adevărat, deoarece următoarele lor pariuri sunt, de obicei, mai degrabă impulsive decât bine gândite. Știi când să te oprești și, indiferent de rezultat, încearcă să rămâi rațional.

 • Evitați să pariați pe țara sau pe echipa dvs. ... dacă ești prea emotiv și vrei ca ei să câștige cu orice preț. Bineînțeles, este în regulă să pariezi pe echipa și țara ta, atâta timp cât ai o abordare rațională și bine gândită.

 • Evitați pariurile live Conform unor cercetări, pariurile live reprezintă peste 50% din toate pariurile și aduc 70% din profiturile caselor de pariuri. De obicei, acest lucru se datorează faptului că pariorii se implică prea mult în evenimentele recente ale meciului și pierd viziunea din elicopter asupra jocului.

 • Evitați pariurile riscante Uneori veți găsi oportunități de pariere cu cote foarte mari. Înainte de a lua o decizie, vă sugerăm să vă evaluați cu atenție șansele.

 • Nu credeți în basme În pariurile sportive nu există o formulă magică pentru un pariu câștigător. Rezultatul meciului poate fi prezis, dar nu garantat 100%. Nici măcar diferite strategii de pariere nu vor ajuta prea mult.

 • Fiți atenți la încasări Cashout este o caracteristică valoroasă pentru a vă maximiza câștigurile. Veți putea folosi beneficiile sale atunci când veți câștiga mai multă experiență.

Să începem cu pariurile sportive

Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun site de pariuri online, le-am evaluat unul câte unul, în conformitate cu procesul nostru de verificare în 15 pași. Aici enumerăm doar site-urile care s-au dovedit a fi corecte, sigure, care oferă bonusuri atractive și care vă plătesc rapid câștigurile. Rețineți că pentru unele site-uri puteți obține bonusul în mod repetat.

Top case de pariuri pentru pariuri online 2021

case de pariuri de top pentru pariuri online

Pe ce sport să pariezi?

Majoritatea operatorilor oferă multe sporturi diferite pe care să pariezi, de la fotbal la sporturi electronice. Vă sugerăm să consultați lista completă pentru a avea mai multe idei despre ce se oferă.

Pariuri pe fotbal

Fotbalul este extrem de popular în toate părțile lumii și poate fi considerat, fără îndoială, sportul numărul unu în lume. Pe tot parcursul anului există multe evenimente de monitorizat, de la meciuri interne la cele internaționale, ceea ce reprezintă unul dintre avantajele pariurilor sportive pe fotbal. Casele de pariuri online acoperă sute de ligi profesioniste din întreaga lume. Campionatul European UEFA - din 11 iunie 2021 până în 11 iulie 2021 Semifinala UEFA Euro - Semifinala UEFA Euro 2020 - 6 iulie 2021 Semifinala UEFA Euro - Semifinala UEFA Euro 2020 - 7 iulie 2021 Finala UEFA Euro 2021 - 11 iulie 2021 Copa America 2021 - de la 11 iunie 2021 la 10 iulie 2021 Finala Copa America 2021 - 11 iulie 2021 Premier League 2021 - 2022 Premier League engleză - de la 14 august 2021 la 22 mai 2022 Campionatul EFL 2021 - de la 7 august 2021 la 29 mai 2022 FA Cup 2021- din 31 august 2021 până la 15 mai 2022 EFL CUP 2021 - din 7 august 2021 până în 29 mai 2022 Ligue 1 2021- Ligue 1 franceză - de la 6 august 2021 până la 21 mai 2022 Bundesliga - 2021-22 Bundesliga germană - din 13 august 2021 până la 14 mai 2022 Serie A - 2021-22 Serie A italiană: de la 13 august 2021 până la 23 mai 2022 Coppa Italia 2021- de la 15 august 2021 până la 22 mai 2022 Premeira Liga - 2021-22 Primeira Liga portugheză - din august 2021 până în mai 2022 Prima ligă rusă 2021- din iulie 2021 până în mai 2022 La Liga spaniolă 2021-22 - din august 2021 până în mai 2022 Copa del Rey 2021-22 spaniolă Copa del Rey 2021-22 - din octombrie 2021 până în aprilie 2022 Turcia Süper Lig 2021-22 Superliga Turciei - din august 2021 până în mai 2022 UEFA Nations League 2021- din 2 iunie 2022 până în iunie 2023 UEFA Champions League 2021- din septembrie 2021 până în mai 2022 UEFA EUropa League 2021- din septembrie 2021 până în mai 2022 Finala Copa Libertadores 2021 - 20 noiembrie 2021 Liga Campionilor AFC 2021- 21 noiembrie 2021 și 27 noiembrie 2021 Cupa Mondială a Cluburilor FIFA 2021- decembrie 2021

Pariuri de baschet

Baschetul este un joc dinamic și captivant de jucat. Nu e de mirare că a devenit destul de popular la nivel mondial în pariurile sportive. În 2021 anticipăm mai multe evenimente internaționale care oferă o mare șansă de a paria pe echipele tale preferate! Finala NBA - din 8 iulie 2021 până în 22 iulie 2021 Sezonul regulat al NBA - din octombrie 2021 până în aprilie 2022

Pariuri pe curse de cai

Cursele de cai sunt un sport de performanță care este atât de interesant și distractiv de urmărit. Multe țări și-au dezvoltat propriile tradiții specifice în jurul acestui sport. Pariurile pe cursele de cai au generat 115 miliarde de dolari în urmă cu aproximativ 10 ani. Deoarece popularitatea acestui sport continuă să crească, vă sugerăm următoarele competiții mondiale pentru pariuri pe curse de cai: Festivalul de la Goodwood (Glorious Goodwood) - de la 8 iulie 2021 până la 11 iulie 2021 Festivalul Ebor - de la 18 august,2021 până la 21 august,2021 St Leger Festival - de la 8 septembrie 2021 până la 11 septembrie 2021 Prix de l'Arc de Triomphe - 3 octombrie, 2021 Cupa Melbourne - 2 noiembrie 2021

Formula One Betting

Oportunități de pariere pe Formula 1 în 2021: F1 Marele Premiu al Marii Britanii - 18 iulie 2021

Pariuri pe tenis

Nu uitați să verificați următoarele evenimente de tenis pentru a plasa pariurile: Campionatul de la Wimbledon - 28 iunie 2021 - 11 iulie 2021 US Open de tenis - 30 august 2021 până la 12 septembrie 2021

Pariuri Esports

O nouă disciplină a fost oferită recent de casele de pariuri - pariurile pe competițiile de jocuri video sau pariurile esports. Unii vor argumenta, dar esportul continuă unele sporturi. Așa că nu pierdeți șansa de a paria pe echipele preferate în 2021: Turneele CS:GO ESL One: Köln - de la 6 iulie 2021 până la 18 iulie 2021 Turneele DOTA 2 The International 2021 - T10 august 2021 Hearthstone Grandmasters Americas - din august 2021 până în octombrie 2021 Hearthstone Grandmasters Europe - din august 2021 până în octombrie 2021 Hearthstone Grandmasters Asia-Pacific - august 2021 până în octombrie 2021 Campionatul Mondial Hearthstone 2021 - noiembrie 2021

Cel mai bun sport pe care să pariezi

Adevărul este că nu există "cel mai bun sport" pentru pariurile online. Ar fi o prostie să spunem că unul este mai bun decât celelalte. Există piețe de nișă în care s-ar putea să găsești niște pariuri valoroase. Cunoașterea pieței, a tipului de sport, a valorii competiției, a distribuției de forțe și a tendințelor anterioare vă va ajuta să luați o decizie mai bine gândită decât să faceți pariuri la întâmplare.

Cunoștințele dumneavoastră sunt un factor crucial. Dacă doriți să vă maximizați câștigurile, ar trebui să pariați pe sportul care vă va aduce cei mai mulți bani. De asemenea, este destul de important să vă gestionați bankroll-ul, să urmăriți și să vă analizați pariurile zilnice și să trageți concluzii.

F.A.Q.

 • Cum pot depune?

  Vă recomandăm să folosiți PayPal, Neteller, Skrill, ecoPayz, Paysafecard, Bitcoin. De obicei, casele de pariuri suportă diverse metode de plată, de la carduri de credit și debit până la criptomonede. Depinde de tine să alegi metodele de depunere și retragere care se potrivesc nevoilor tale.

 • Pot primi mai mult de un bonus pentru pariuri sportive?

  Această situație este posibilă, deși nu este destul de frecventă. Ar trebui să verificați mai în detaliu secțiunea Promoții de pe pagina web a casei de pariuri și, dacă este oferită o astfel de oportunitate, verificați cerințele.

 • Poate casa de pariuri să trișeze? Îmi voi primi câștigurile?

  Toate casele de pariuri listate pe această pagină sunt recomandate de către experții noștri. Înainte de a vă înregistra pe alte site-uri de pariuri care nu sunt listate aici, vă sugerăm să săpați mai multe informații despre acestea pentru a vă asigura că nu sunt înșelătorii.

 • Cum să aleg site-ul pentru pariuri online?

  Înainte de a vă înregistra vă sugerăm să faceți o cercetare și să evaluați site-urile pe baza securității, corectitudinii (puteți citi recenzii ale site-urilor pe forumurile populare de pe internet), valoarea bonusului, perioada de retragere, metodele de depunere și retragere acceptate... Sau puteți folosi casele de pariuri pe care le enumerăm pe această pagină. Acestea au trecut deja de criteriile noastre de verificare și le recomandăm pentru o experiență de pariere sigură și plăcută.

 • Există metode de a câștiga?

  Din păcate, nu. Nu există tactici sau strategii universale. Dacă ar fi existat, casele de pariuri ar fi dat faliment până acum. Cu toate acestea, există metode pentru a minimiza riscul de a pierde. Singura metodă care funcționează este folosirea logicii, înțelegerea tipurilor de pariuri și a tipurilor de sport.

 • Pe ce să pariezi la început?

  Vă sugerăm să optați pentru pariuri simple. Regula de aur aici este să alegi meciul pe care să pariezi în avans, astfel încât să poți evalua situația și să iei o decizie inteligentă. Nu uitați să nu vă urmăriți pierderile și țineți cont întotdeauna de limita pe care o puteți folosi pentru pariuri pe zi. Practica face perfecțiunea!

 • Cât timp îmi va lua să îmi primesc câștigurile?

  Trebuie să știți că retragerea câștigurilor poate dura câteva zile lucrătoare, până la 10 zile lucrătoare în funcție de bănci pentru transferurile bancare, deoarece aceste transferuri sunt uneori internaționale.

popup

Primiți un bonus impresionant de la cazinourile online securizate

€150

Ia bonusul meu
Nu, mulțumesc