Regulile jocului de Blackjack

În acest ghid de blackjack te vom învața să joci ca un profesionist. Cel mai important lucru este să înveți cum să pariezi, pentru că sunt multe opțiuni la dispoziția ta, iar tu trebuie să iei mereu decizia optimă. Atunci când joci blackjack este esențial să îți amintești că întotdeauna crupierul va fi cel care va acționa ultimul. Practic, jucătorii își asumă primul și cel mai important risc, acela de a depăși limita de 21.

Ce mai contează dacă și dealerul comite aceeași greșeală ulterior? Miza a fost deja pierdută, așadar trebuie să joci blackjack cu această regulă importantă în minte. Din fericire, te putem ajuta să devi un expert în blackjack repede și îți vom oferi sugestii și indicații care vor asigura un progres rapid. Vei avea șansa să pui în practică aceste strategii la unul dintre multele cazinouri online, pentru că majoritatea au în ofertă blackjack. Vei fi surprins cât de repede vei progresa și cât de distractiv poate fi blackjack-ul!

Regulile jocului de blackjack

Atunci când joci blackjack va trebui să respecți un set de reguli care este în mare parte comun tuturor versiunilor disponibile. Evident, că cele mai bune reguli de blackjack sunt cele care favorizează jucătorul și îi permit să reducă marja de profit a cazinoului. Există multe reguli pe care le vei descoperi treptat, însă acestea sunt cele mai importante:

  • Câștigător este întodeauna cel care are un total al cărților cât mai aproape de 21. Jucătorii pariază doar împotriva crupierului, nu și între ei.
  • Cărțile cu fețe și 10 au valoarea zece, în timp ce restul cărților au valoarea înscrisă pe ele; nu există jokeri, iar Așii au valoarea 1 sau 11, în funcție de ce aleg jucătorii.
  • Indiferent de tipul de joc de blackjack, vei câștiga automat dacă faci Blackjack, mai precis dacă primești un As și o carte cu valoarea de 10 din primele 2 cărți. Dacă și dealerul are aceeași mână, miza se împarte între cele două părți, altfel jucătorul va primi o data și jumătate miză.
  • Altă regulă standard este “asigurarea” care permite jucătorilor să parieze jumătate de miză atunci când dealerul primește un Aș. Dacă cealaltă carte este un 10 și crupierul face Blackjack, jucătorul câștigă miza. Acest tip de pariu nu este indicat, pentru că șansele de câștig nu justifică riscul.
  • Poți “impărți” pariul atunci când primești două cărți de același tip. Regulile jocului de blackjack îți permit să folosești opțiunea cunoscută și sub numele de “split” de mai multe ori.
  • Conform regulilor oficiale de blackjack ai șansa de a “dubla” miza atunci când primești cărți bune. În schimb vei primi doar o singură carte în plus, iar totalul se calculează în consecință.

Unele reguli de blackjack pot fi specifice unor tipuri de joc sau cazinouri. De exemplu, unele cazinouri oferă jackpoturi progresive sau premii speciale jucătorilor care primesc trei șeptari, sau alte combinații.

Cum să câștigi când joci blackjack?

Strategiile și sugestiile noastre de blackjack te vor ajuta să îți sporesti șansele de câștig. Este important să le utilizați conform indicațiilor și fără modificări, așadar vă recomandăm să nu vă bazați pe instinct. Cazinourilor vor să ignorați regulile și să folosiți intuiția în loc de matematică. Nu le dați satisfacție!

Este posibil să câștigați în mod constant la blackjack? Întrebarea nu este nouă, și din păcate nu veți putea niciodată să reduceți șansa de câștig a cazinoului la exact 50%. Puteți însă reduce diferență la mai puțin de 0.5% în favoarea cazinoului, dacă respectați strategia de bază și evitați pariurile bazate pe instinct.

popup

Primiți un bonus impresionant de la cazinourile online securizate

€150

Ia bonusul meu
Nu, mulțumesc