Bonusuri Blackjack

Blackjack combină atât norocul, cât și abilitățile și tacticile, ceea ce face ca acest joc să fie foarte popular. Cazinourile folosesc o gamă largă de bonusuri de cazinou pentru a atrage jucătorii. Există multe tipuri diferite de bonusuri - de la bonusuri fără depunere la oferte de bun venit foarte impresionante. În plus, unele bonusuri pot fi acordate nu doar jucătorilor noi, ci și jucătorilor cu rulaje mari.

Există bonusuri care sunt foarte ușor de obținut, iar pentru unele trebuie să îndepliniți anumite condiții. În orice caz, banii de bonus sunt un mare plus pentru bankroll-ul tău!

Cele mai bune bonusuri de blackjack

Când evaluăm cele mai bune bonusuri de blackjack, comparăm suma, cerința de pariere și alte detalii pe care s-ar putea să nu le observați la prima vedere. Aici veți găsi cele mai bune oferte de la cazinouri online de încredere.

Cum să obțineți un bonus de cazinou online jucând blackjack

 • 1

  1

  Alegeți un cazinou din tabelul de mai sus și înscrieți-vă pe site, întregul proces nu durează mai mult de 1-2 minute.

 • 2

  2

  Mergeți la meniul Promoții și verificați termenii și condițiile bonusului. Fiți atenți la cerințele de pariere și asigurați-vă că bonusul poate fi folosit pentru jocul pe care doriți să îl jucați.

 • 3

  Faceți o depunere și primiți bonusul

  În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să alegeți metoda de plată care vi se potrivește, să faceți depozitul și să faceți clic pe "Apply Bonus".

 • 4

  Începeți să jucați blackjack pe bani reali

  După ce primești bonusul, te poți bucura de jocurile tale preferate. Nu uitați că cerința de pariere poate depinde de tipul de joc. După ce ați făcut pariurile necesare, puteți solicita un transfer al câștigurilor dvs. pe cardul de debit sau pe portofelul dvs. electronic.

Detalii despre bonusurile de blackjack

Beneficiile bonusurilor de blackjack

Bonusurile pentru blackjack online ajută la îmbunătățirea cantității și calității pariurilor tale. Un bonus de bun venit, de exemplu, depinde de valoarea depozitului dumneavoastră. Dacă bonusul este marcat ca fiind un bonus de 100% la prima depunere până la 200$, înseamnă că dacă depuneți 200$ pentru a primi bonusul, veți avea 400$ pentru a juca blackjack.

Dezavantajele bonusurilor de blackjack

Dacă doriți să primiți un bonus, rețineți că fiecare cazinou online are propriile cerințe de pariere, adică suma minimă necesară pentru a primi un bonus. Le puteți verifica în orice moment în secțiunea Termeni și condiții, de obicei plasată în partea de jos a site-ului cazinoului.

Suma pariată pentru a retrage bonusul este direct proporțională cu valoarea depozitului sau a bonusului. De exemplu, ați făcut un depozit în valoare de 50 de dolari. Cazinoul online vă va oferi un bonus de 100%. Limita este de x15 + depozit. Acest lucru înseamnă că trebuie să faceți un depozit de 15 * 50 $ + 50 $ = 800 $ pentru a încasa banii.

Cele mai bune bonusuri de blackjack

Când evaluăm cele mai bune bonusuri de blackjack, comparăm suma, cerința de pariere și alte detalii pe care s-ar putea să nu le observați la prima vedere. Aici veți găsi cele mai bune oferte de la cazinouri online de încredere.

Tipuri de bonusuri și promoții de cazinou

 • Bonusuri de înscriere (bonusuri fără depunere)

  Acest tip de bonus îl veți primi imediat după ce vă înregistrați la cazinoul online ales de dumneavoastră. Suma este de obicei mică, în medie de 10 dolari. Cu toate acestea, acest bonus are un mare avantaj - nu trebuie să îndepliniți nicio cerință pentru a vă califica.

 • Bonusuri de bun venit

  Acesta este unul dintre cele mai populare bonusuri de cazino online. Pentru a-l obține, trebuie să depuneți o anumită sumă de bani (detaliile pot fi găsite în Termenii și condițiile cazinoului selectat). Să presupunem că faceți un depozit de 50 de dolari și se precizează că ați putea obține un bonus de la 50% la 300% sau mai mult din suma depusă. Din păcate, nu există nicio modalitate de a retrage suma bonusului și de a o încasa imediat. Dacă ar fi fost posibil, cazinourile online ar fi dat faliment până acum. Veți putea încasa bonusul doar dacă ați făcut un depozit minim menționat în termeni și condiții și ați făcut numărul necesar de pariuri. Când câștigați, toate câștigurile vor fi adăugate în contul dvs. personal și le veți putea încasa folosind furnizorul de plăți ales de dvs. dintre cei suportați de cazinoul online.

 • Bonusuri și promoții zilnice / săptămânale / lunare

  Acest tip de bonus este de obicei creditat jucătorilor fideli.

 • Bonusuri specifice unui joc

  Acest tip de bonusuri este folosit de cazinouri pentru a vă încuraja să jucați jocuri de masă recomandate sau sloturi online.

 • Bonusuri specifice dispozitivelor

  Jucătorii de smartphone-uri pot primi unele recompense pentru înscriere.

 • Bonusuri High Roller

  Jucătorii fideli pot primi bonusuri suplimentare pentru că fac depuneri regulate pentru sume mari de bani.

Întrebări și răspunsuri

 • Cum îmi pot încasa bonusul la blackjack online?

  Fiecare cazinou are anumite cerințe legate de politica de bonusuri, În majoritatea cazurilor acestea presupun anumite cerințe de pariere. După ce le îndepliniți, puteți solicita retragerea câștigurilor dvs. folosind metoda de plată aleasă de dvs. De obicei, pentru prima dată, vi se vor cere câteva informații personale, cum ar fi vârsta dumneavoastră (trebuie să aveți peste 18 ani). În mod normal, procesul de verificare nu durează mult timp.

 • Pot folosi un bonus fără depunere pentru a juca blackjack?

  Bonusul fără depunere la blackjack oferă o oportunitate de a juca blackjack gratuit înainte de a stăpâni jocul și de a decide să joci pe bani reali. Nu este foarte răspândit, dar îl puteți găsi în unele cazinouri.

 • Ce se întâmplă dacă am câștigat un jackpot după ce am folosit un bonus fără depunere?

  Dacă folosiți un bonus fără depunere pentru a face pariuri, indiferent cât de mult câștigați, câștigurile vă aparțin în totalitate. Le poți folosi pentru pariurile tale viitoare sau le poți încasa pe cardul/portofelul tău folosind o metodă de plată care îți place.

 • Pot primi un bonus pentru a juca blackjack live?

  Există mai multe cazinouri care oferă bonusuri pentru Live Blackjack, așa că pentru a le găsi trebuie să verifici lista de promoții mai în detaliu.

 • Pot să câștig bani reali fără să fac un depozit?

  Bonusul fără depunere vă permite să beneficiați de fonduri suplimentare fără a cheltui banii proprii. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a obține un astfel de bonus este să vă înregistrați un cont personal în cazinoul online.

popup

Primiți un bonus impresionant de la cazinourile online securizate

€150

Ia bonusul meu
Nu, mulțumesc