Strategia jocului de blackjack

Bine ați venit pe pagina dedicată ghidului de blackjack ce vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate atunci când jucați acest joc popular. Va întâmpinăm cu multă informație utilă, însă nu trebuie să vă simțiți copleșiți, pentru că o vom lua pas cu pas. Pentru început stabiliți câte pachete de cărți sunt folosite la masă și dacă crupierul este obligat să se oprească la soft 17, sau dacă poate cere încă o carte.

Strategii de blackjack

Mai jos vă vom prezenta cele mai eficientă strategii de blackjack pentru jocurile dezvoltate de NetEnt, Playtech, RealTime Gaming și alți producători de jocuri de cazino. O dată ce ați asimilat aceste informații puteți începe să puneți în aplicare strategiile pe care le sugerăm.

Strategia de blackjack cu un singur pachet de cărți – Soft 17 și Hard 17

Această versiune de joc vă permite să dublați miza pe orice combinație de două cărți și să împărțiți perechile de cărți. Nu vă puteți preda iar dealerul nu poate cere încă o carte atunci când are soft 17, iar dacă folosiți strategia optimă, marjă de profit a cazinoului scade până la -0.15%. În cazul în care crupierul poate cere încă o carte, și folosiți strategia detaliată de noi în tabelul de mai jos, procentul e de 0.04%.

Strategia de blackjack cu un singur pachet de cărți – Soft 17 și Hard 17

Strategia de blackjack cu două pachete de cărți – Soft 17 și Hard 17

Un caz similar este cel în care se folosesc două pachete de cărți iar dealerul trebuie să stea la 17, indiferent dacă mâna e soft sau hard. Dacă folosiți strategiile noastre detaliate în tabelul de mai jos, rata de profit a cazinoului este de 0.20%. Aceasta crește la 0.40% dacă dealerul poate trage încă o carte.

Strategia de blackjack cu două pachete de cărți – Soft 17 și Hard 17

Strategia de blackjack cu patru pachete de cărți – Soft 17 și Hard 17

În acest caz trebuie să utilizați regulile speciale și să dublați miza, respectiv să împărțiți perechile conform regulilor din tabelul de mai jos. Dacă dealerul este obligat să stea la orice mână de 17, marja de profit a cazinoului este de 0.38%; dacă poate trage încă o carte, ea crește la 0.59%.

Strategia de blackjack cu patru pachete de cărți – Soft 17 și Hard 17

Jocul de Blackjack Switch

Această varianta de blackjack are o marjă de profit a casei de 0.58% atunci cand jucatorul foloseste strategia ideală. Foloseste-o cu incredere pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile.

Jocul de Blackjack Switch

Strategia pentru jocul de blackjack cu mai multe pachete de cărți

Tabelul de mai jos vă ajută să decideti cand să folositi regulile speciale in jocuri de blackjack cu 6 pachete de cărti. Veti fi bucurosi sa descoperiti că marja de profit a cazinoului se reduce la numai 0.66%

Strategia pentru jocul de blackjack cu mai multe pachete de cărți

Cum să numeri cărțile la blackjack?

Singurul mod de a anula complet marja de profit a cazinoului este să numeri cărțile când joci blackjack. Acest lucru nu este ilegal însă cazinourile nu sunt fericite când jucători recurg la aceste metode, deci trebuie să fiți discreți. Există câteva sisteme de a număra cărți iar noi suntem aici pentru a vă ajută. Pentru început, puteți să citiți strategia de bază disponibilă aici:

Cum să numeri cărțile la blackjack?

Antrenamentul anterior vă va ajuta, iar pasul următor este acela de a aloca valori cărților conform metodei Hi-Lo. Cărțile de la 2 la 6 au valoarea de -1, cele de la 7 la 9 au valoarea 0 iar restul, inclusiv Asul +1. Pe măsură ce crupierul da cărți, este necesar să calculați totalul conform valorilor alocate anterior. Pentru a avea succes, este important să aveți un buget corespunzător de 1000 de unități, încât riscul să pierdeți tot să fie sub 1%. Pariați în consecință și nu ezitați să folosiți jocul demo pentru a vă antrena.

popup

Primiți un bonus impresionant de la cazinourile online securizate

€150

Ia bonusul meu
Nu, mulțumesc